U ovim zahtjevnim vremenima 400 vrijednih djelatnika vinkovačke tvrtke Pekar svojim radom osigurava proizvodnju za Slavoniju, cijelu Hrvatsku i za izvoz. “Izuzetno otežane okolnosti zahtijevaju dodatne napore svih nas, ali smo svjesni da se moramo pridružiti zdravstvenim djelatnicima i ostalim dionicima u borbi protiv epidemije te podnijeti svoj dio tereta”, kažu u Pekaru te ujedno zahvaljuju svim djelatnicima na nesebičnom i požrtvovnom zalaganju, ali i svim partnerima i suradnicima na bezuvjetnoj podršci.

Veliki fokus u tvrtki su stavili na reorganizaciju i primjenu mjera kojima je u fokusu zdravstvena sigurnost svih djelatnika i ispravnost svih proizvoda duž cijelog lanca proizvodnje i opskrbe. Stroge mjere kontrole omogućuju kontinuiranu proizvodnju i svakodnevnu isporuku na 500 lokacija.

Iz Pekara naglašavaju kako su neke aktivnosti u području inovacija bile privremeno u drugom planu, ali ne i zanemarene. Tvrtka se fokusirala na proizvodnju i sigurnost te prilagodila svoje proizvode dodatnim pakiranjima.

“Naravno, pratimo situaciju i zajedno s vama, našim partnerima, idemo dalje. Svaki dan sa srcem od 1989.“, zaključuju u Pekaru.