Koprivničku prehrambenu tvrtku Podravku danas je posjetio predsjednik Parlamenta Republike Litve Vydas Gedvilas s pratnjom, izvijestili su iz Podravke.

Kako se navodi, povod ovom susretu je službeni boravak litvanskog izaslanstva u Hrvatskoj te u okviru toga i posjet Podravki kao vodećoj prehrambenoj kompaniji koja je svojim proizvodima prisutna na tržištu Litve.

Visoko su izaslanstvo dočekali predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić, članica Uprave Podravke Olivija Jakupec te direktor sektora Istočna Europa Damir Perlok.

Nakon što je gostima predstavljena kompanija kroz bogatu povijest, poslovanje, razvojni i proizvodni program, sastanak je nastavljen razgovorima o Podravkinoj poziciji na litvanskom tržištu te predstojećem ulasku Hrvatske u Europsku Uniju.

“Podravkine proizvode već kupujem i koristim u svom domaćinstvu i kada ću sljedeći put kupovati Vegetu, znat ću od kuda dolazi i sa sigurnošću znam da kupujem kvalitetan proizvod”, rekao je predsjednik Parlamenta Republike Litve Vydas Gedvilas.