crm-arena-vizual-midiTri najsretnija čitatelja portala Jatrgovac.hr dobivaju besplatne kotizacije za prestižnu konferenciju

Za sudjelovanje u nagradnoj igri portala Jatrgovac.hr i Infoarena grupe potrebno je poslati poruku na redakcijski e-mail redakcija@jatrgovac.hr do ponedjeljka, 16. travnja 2012. godine do 17,00 h.

Tri najsretnija sudionika imaju priliku osvojiti besplatne kotizacije u vrijednosti od 2900 kn za regionalnu konferenciju o upravljanju odnosima s korisnicima “9. SEE CRM Arena: CRM u novom svjetlu”, koja se u organizaciji Infoarena grupe održava 19. i 20. travnja 2012. u hotelu The Regent Esplanade u Zagrebu.

Tijekom ovogodišnje konferencije raspravljat ćemo o novim trendovima i izazovima koji su pred nama te o potrebnim transformacijama kroz koje prolazi tradicionalni CRM pristup.

Imat ćete priliku čuti brojne hrvatske i regionalne gospodarstvenike, predstavnike javnog sektora te stručnjake iz područja upravljanja odnosima s korisnicima koji će predstaviti svoja viđenja i relevantne praktične primjere kroz različite tematske blokove.

Danas CRM više nije dostupan i potreban samo velikim organizacijama i predstavnicima poslovnog sektora, danas je CRM conditio sine qua non za sve one koji razvijaju bilo kakav odnos s vanjskim korisnicima, jer bez korisnika nema niti opstanka.

Više o konferenciji i samom programu možete doznati na web stranici www.infoarena.hr.