Wilkinson jednokratne britvice: Za sve želje potrošača

wilkinson-sword-extra2-sensitive-brijaciUnutar asortimana jednokratnih britvica, Wilkinson nudi Extra 2 i Extra 3 proizvode za muškarce i žene koji su prilagođeni posebnim potrebama muške, odnosno ženske kože. Razlika između Extra 2 i Extra 3 britvica je u broju nožića.

Od jednokratnih britvica u nešto nižem segmentu ovaj proizvođač nudi Wilkinson Duplo i Pronto pakiranja koja pružaju odličnu kvalitetu i vrijednost za novac.

“Prednost Wilkinsona nad konkurencijom je što sve britvice odgovaraju svim našim brijačima te na taj način dajemo kupcu na izbor više različitih proizvoda koje onda može prilagoditi svojoj koži, potrebama i dakako svojoj platežnoj moći”, ističu iz tvrtke.

Svi jednokratni brijači dolaze u raznim pakiranjima, u vrećici s 4-5 komada i više, a mogu se kupiti i komadno, ovisno o potrebama potrošača. Sistemske britvice također dolaze u muškoj i ženskoj verziji.

Unutar te kategorije u Wilkinson asortimanu najprodavaniji proizvod je Wilkinson Sword Quattro titanium – muški i ženski sistemski brijač koji je i najrašireniji na tržištu.

Unutar kategorije nudi se i ženski sistemski brijač Lady protector te muški Double Edge. Na hrvatskom tržištu Wilkinson zauzima drugo mjesto iza Gillettea s oko 14% tržišnog udjela u količinskoj prodaji kategorije.