Tri vodeće nezavisne istraživačke kompanije – Canalys, IDC i CounterPoint Research objavile su Xiaomijev streloviti uzlet kojim je bacio Apple s trona i preuzeo treće mjesto po broju isporučenih pametnih telefona u trećem ovogodišnjem kvartalz. Ovo je postignuće došlo u pravo vrijeme, odnosno u godini u kojoj Xiaomi slavi svoj 10. rođendan.

Od samog osnivanja 2010. godine Xiaomi se fokusira inovacijama koje trebaju biti dostupne svima, na konstantnom osiguravanju proizvoda s najboljim omjerom cijene i performansi te jedinstvenom dizajnu koji ga razlikuje od standardne, već viđene ponude pametnih telefona.

“Čvrsto vjerujemo da će, bez obzira na sve okolnosti u kojima se nalazimo, tehnološke inovacije uvijek biti preduvjet Xiaomijeve konkurentnosti, osiguravanje nevjerojatnih proizvoda po pristupačnim i iskrenim cijenama ostat će naša vječna strategija, a jedinstveni dizajn ono što čini točku razlike naše inženjerske kulture. Ova tri načela bit će predvodnici Xiaomijevog poslovanja i u narednom desetljeću”, naglasio je Viktor Bijelić, predsjednik Uprave Bijelić Co, ovlaštenog Xiaomijevog distributera za Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Crnu Goru.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!