kutjevo la bodegaPrvi put fanovi Kutjeva su sami radili svoje bannere i objavljivali ih na “live” web oglasima, pa je svaki kandidat doživio i svojih pet minuta slave.

Simpatični Elvis Ovono pošteno je razgibao koljena uz neumorno škljocanje fotoaparata Damira Hoyke dok su hvatali idealnu poziciju za skok sa skateboardom iznad boca Graševine Kutjevo.

Nogometaš iz afričkog Gabona s hrvatskom adresom javio se na natječaj tvrtke Kutjevo za odabir novih lica za naslovnice, s još dvjestotinjak kandidata iz cijele Hrvatske koji su poželjeli praviti društvo kutjevačkom gemištu na billboardima i oglasima.

Kutjevo je ovaj put tražilo među svojim fanovima devet najhrabrijih koji će na billboardima ispričati priču o “tankom”, “politologu” i “žutom” ili nekom svojem omiljenom omjeru osvježavajućeg gemišta. Izbor je bio moguć uz pomoć web stranice i Facebook aplikacije za glasovanje, a fanovi su prvi put mogli slagati svoje bannere i slike te ih objavljivati na “live” web oglasima.

“Nogomet je moja jedina ljubav, ali i u reklamama se izgleda dobro snalazim i to mi dobro dođe dok čekam potpuni oporavak od ozljede. Uz boce i skejt, snimanje je bilo malo naporno za noge, a i proljetni oblaci nas nisu slušali.

Na kraju je najvažnije da je ekipa zadovoljna, uz iskreni osmijeh, na izvrsnom hrvatskom jeziku, komentirao je Elvis nakon snimanja ispred Doma HDLU-a kao jednog od omiljenih okupljališta zagrebačkih skejtera.

Taj 32-godišnji Afrikanac jedan je od devet kandidata koje je stručni žiri, uz glasove fanova, odabrao na castingu na kojem je bilo 50 najpopularnijih lica prijavljenih na natječaj “Nalijepi lice i pokori naslovnice”.

Preostalih osam, kao pravi profesionalci i uz kompletni make-over, odradili su snimanja na inspirativnim lokacijama, a jedno od njih je bio i poznati zagrebački bar La Bodega.

PROMO