Kupnjom posebno označenih proizvoda u 56 dana akcije Budi prijatelj djece, kupci trgovačkog lanca Tommy prikupili su donaciju od 323.566 kuna. Novac je namijenjen obnovi i preuređenju Klinike za dječje bolesti KBC Split, objavljeno je iz Tommyja.

“Zahvaljujemo se na plemenitosti svih naših kupaca, zahvaljujemo se brojnim sportskim klubovima i Sportskim igrama mladih koji su dali podršku ovoj akciji te svim medijima koji su pratili i poslovnim partnerima koji su sudjelovali u ovoj specifičnoj humanitarnoj akciji. Zahvaljujemo se posebno i Klinici za dječje bolesti KBC Split na suradnji i potpori koju su dali ovom projektu. Na kraju ono što je najvrijednije, na djelu se pokazalo da se udružujući zajedničke snage tvrtke Tommy, dragih kupaca i sugrađana u jednu zajedničku humanitarnu priču, može napraviti mnogo za potrebe i zdravstvenu sigurnost najosjetljivijih društvenih kategorija”, napominju u Tommyju.

Također, raduje ih što je akcijom prikupljen značajan iznos donacije, a posebno veseli velik broj sudionika u akciji kao dokaz da su uspjeli senzibilizirati javnost i pokrenuti konkretne projekte za obnovu Klinike za dječje bolesti KBC Split.

“Vjerujemo da ćemo sa ovim značajnim iznosom pokrenuti prijeko potrebnu obnovu i preuređenje Klinike za dječje bolesti KBC Split na radost svih korisnika, a posebno djece i njihovih roditelja”, zaključuje se u objavi Tommyja.