Na jučerašnjoj završnici kvalifikacijskog turnira Ožujsko kupa u Sportskom centru Vrapče u Zagrebu, odigrale su se završne malonogometne utakmice čiji će se pobjednici za korak približiti finalnom dvoboju za prvo mjesto najvećeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj, priopćeno je iz Zagrebačke pivovare, organizatora natjecanja.

Naime, 7. lipnja ove godine na velikom finalu u Zadru borit će se najbolji timovi iz 16 kvalifikacijskih turnira u cijeloj Hrvatskoj, a pobjednička momčad otputovat će u Brazil na Svjetsko nogometno prvenstvo.

Pobjednicima Ožujsko kupa u Brazilu će se pridružiti i najsretniji gledatelj, odnosno ukupni pobjednik natjecanja u stolnom nogometu koje se održava na svim kvalifikacijskim turnirima.

Podršku igračima ali i gledateljima dao je i ovogodišnji ambasador projekta Dario Šimić.

“Oduševljen sam organizacijom Ožujsko kupa i mogućnošću da sudjelujem u njemu kako ambasador. Ovo je najbolji način promocije amaterskog sporta i užitak je gledati borbeno nadmetanje ekipa. Vjerujem da motiv nisu samo ove atraktivne nagrade koje pobjednici dobivaju jer se na terenu vidi pravi sportski žar i ljepota druženja uz sport te mi je zadovoljstvo biti dio toga”, kazao je Šimić.

Ožujsko kup održava se petu godinu zaredom, a ove su ga godine podržali i brojni drugi partneri – Konzum, Samsung, Podravka, evotv, Kelme i Kia Motors, koji su uz popularnu Žuju osigurali vrijedne nagrade za prijavljene ekipe i gledatelje.