Žito grupa s brendom DOBRO i u Sloveniji

Poznatu je kvalitetu od sada moguće pronaći na policama 112 trgovina Spara te 32 trgovine Mercatora diljem Slovenije, objavili su iz osječke Žito grupe

Hrvatski brend trajnih mesnih proizvoda DOBRO nastavlja ekspanziju svoje prodajne mreže izvan hrvatskih granica. Poznatu je kvalitetu od sada moguće pronaći na policama 112 trgovina Spara te 32 trgovine Mercatora diljem Slovenije, objavili su iz osječke Žito grupe. Ulazak na novo tržište DOBRO će obilježiti degustacijama na 25 lokacija trgovina Spara i Mercatora.

Nakon uspješno provedenih promocija DOBRO trajnih mesnih proizvoda diljem Hrvatske, dašak Slavonije ljubitelji dobrog zalogaja moći će do 7. prosinca kušati i u Sloveniji. DOBRO mesni proizvodi, proizvedeni isključivo od sastojaka uzgojenih na slavonskoj zemlji, nalaze se na gotovo 3.000 prodajnih lokacija diljem Hrvatske. Sirovina za proizvodnju ovih proizvoda uzgaja se i proizvodi u krugu 90 km od pogona za proizvodnju mesnih proizvoda, a vrhunska tehnologija proizvodnje jamči kvalitetne i ukusne delicije kontroliranog podrijetla. U nju se mogu uvjeriti i potrošači izvan granica Hrvatske kojima se ovim širenjem prodajne mreže pridružuju i kupci u Sloveniji, istaknuli su iz Žito grupe.