Zvijezda Margarin – idealan za sve

Pripremiti kolače, kreme, torte, glazure, preljeve, biskvit, prhka tijesta ili umake za pečenja nemoguće je bez Zvijezda Margarina, a upravo ga Zvijezda proizvodi već više od 50 godina.

Stoga ne čudi da su ovaj idealan proizvod objeručke prihvatile naše domaćice, ali i poznati šefovi kuhinja i slastičari koji uspjeh svojih jela duguju upravo Zvijezda Marganinima.

Kako bi kolači ispali kako se želi i očekuje, da bi krema bila „za prste polizati“, a biskvit pravog volumena treba koristiti uvijek istu dozu margarina s pravim udjelom masnoće. Zvijezda Margarini jedini mogu garantirati kvalitetu pripremljenog jela ili slastice jer sadrže 80% masnoća, stoga nije potrebno riskirati.

Prema definiciji margarin je emulzija vode u ulju dobivena miješanjem i kristalizacijom tekućih sjemenskih biljnih ulja i čvrstih tropskih biljnih masti. Margarini nove generacije obogaćeni su vitaminima, najčešće E, A i D, ne sadrže kolesterol ni transmasne kiseline, sadrže optimalan omjer jednostruko i višestruko nezasićenih masnih kiselina, a proizvode se od pomno odabranih sirovina visoke kvalitete.

Moderni margarini kakve danas proizvodi Zvijezda, u potpunosti udovoljavaju današnjim visokim nutricionističkim kriterijima. Zvijezda Margarini za pripremu jela i slastica, nude izbor za svakoga.

U svakodnevnoj primjeni, primjerice za izradu finih krema za slastice, Zvijezda Margarini kremu čini glatkom i voluminoznom, u koju se uklapaju bez grudica i ne prekrivaju aromu ni bolju kreme, a biskvite i prhka tijesta čine rahlima, prozračnima i daju im punoću te obogaćuju okus.

I ne smo to! Zvijezda Margarini izvrsni su za pripravljanje slanih jela, umaka, temeljaca, preljeva ili nadjeva. Svako jelo upotpunjuju i čine ukusnijim naglašavajući osnovne arome.
Stoga ne čudi da se Zvijezda Margarin u sve miješa!