zvijezda-margarin-stolni-250-gZvijezda je 1956. godine proizvela prvi margarin koji je i do danas ostao nezamjenjiva namirnica za kuhanje, izradu kolača i slastica, a vrijednosti koje ih odlikuju jesu izvornost, izvrsnost i prepoznatljivost.

U kategoriji tvrdih margarina nudi se Zvijezda Stolni margarin, margarin za kreme obogaćen aromom slatkog vrhnja te Zvijezda Extra margarin s dodatkom mlijeka namijenjen pripremanju kolača. U kategoriji mazivih margarina Zvijezda u svojoj ponudi ima brend Margo, ali i sve snažniju marku funkcionalnih margarina – Omegol.

Najprodavaniji mazivi margarin je Margo Nova, no potrošači mogu birati i druge margarine različitih okusa i udjela masnoće: Margo Jogurt (s dodatkom jogurta i kalcija), Margo Light sa smanjenim udjelom masnoće (25%) i Margo IQ s omega 3 masnim kiselinama (DHA, EPA, ALA) koje imaju blagotvoran učinak na pamćenje i koncentraciju.

“Margo mazivi margarini izvor su visokokvalitetnih (dobrih) masnoća i energije te su neophodan dio moderne i zdrave prehrane. Prilagođeni su individualnim nutricionističkim potrebama, lako probavljivi, bez kolesterola te obogaćeni vitaminima A,D i E”, poručuju iz proizvođača.

zvijezda-margo-nova1Zvijezda margarini dostupni su u svim trgovačkim lancima diljem Hrvatske, a u tvrtki kažu kako veliki naglasak stavljaju i na pozicioniranje robe na police kako bi proizvodi u svakom trenutku bili lako dostupni potrošačima. O tržišnom udjelu ističu kako je u kategoriji tvrdih i mazivih margarina Zvijezda izraziti lider na tržištu Hrvatske.

Tradicija, standardizirana kvaliteta, dobra cjenovna pozicioniranost asortimana, razvijena distributivna mreža, neprestane inovacije i snažan marketinško-prodajni fokus u kategoriji margarina, odlikuju Zvijezda margarine kao tražene i jake hrvatske brendove te su najbolja preporuka trgovcima, navode iz Zvijezde.

“I za ovu godinu spremili smo puno novosti u kategoriji kako tvrdih, tako i mazivih margarina. A kroz miks marketinško-prodajnih aktivnosti i promotivnih pakiranja vjerujemo da će isti naći put do starih i novih potrošača”, ističe Ana Štebih, Rukovoditelj grupe proizvoda.